Et løb for alle

Da forsamlingsforbuddet i forbindelse med COVID-19 for nuværende lyder på 200 personer til august og det herefter er uvist hvad det bliver hævet til i september, gør det desværre ikke muligt for os at planlægge og dermed afvikle Active in the City til september i år. Vi og vores med-arrangører VW Holstebro og ID Company forventer op mod 1000 glade deltagere/tilskuere, og for at det kan lykkedes har vi derfor sat en ny dato til næste år. Vi håber derfor meget at I kan holde formen indtil den 18. juni 2021, hvor vi således afholder Holstebros hyggeligste aktivitetsevent for hele familien.

Vi har gennem de sidste mange år fået opbygget et stærkt brand i udlandet, men vi er og bliver en dansk virksomhed, som er grundlagt og hører til i Holstebro. Derfor ønsker vi også, at gøre noget for lokalsamfundet, hvor vi samtidig kan vise, hvad vi brænder for, og hvilke værdier hele vores virksomhed bygger på.

Derfor har vi i år valgt, at overtage Holstebro løbet og videreføre den 18 år lange tradition, blot under et andet navn, og et lidt anderledes koncept. Vi går derfor ydmygt til opgaven sammen med vores samarbejdspartnere, og vi håber på at gamle såvel som nye deltagere har lyst til at bakke op om eventet.

At være aktive med andre ligger meget dybt i vores dna, og det er noget som vi praktiserer meget i vores virksomhed da vi føler det bidrager med en masse både kollegialt og personligt.

Vi håber og tror, at dette event kan være med til at samle Holstebro og oplandet heromkring, til en hyggelig dag med fokus på motion, samvær og fællesskab.

Praktisk Information