Et løb for alle

Grundet COVID-19 situationen har vi valgt foreløbigt at udskyde vores Active in the City Løb til fredag d. 11. september. Vi håber på, at der på dette tidspunkt igen er blevet åbnet op for at man kan afholde større events - sandsynligvis under nogle lidt andre forhold. Når vi har fået endelig klarhed om, hvorvidt det bliver muligt at afvikle løbet, vil der igen blive åbnet op for tilmelding – denne gang bliver det dog helt gratis at deltage.

Vi har gennem de sidste mange år fået opbygget et stærkt brand i udlandet, men vi er og bliver en dansk virksomhed, som er grundlagt og hører til i Holstebro. Derfor ønsker vi også, at gøre noget for lokalsamfundet, hvor vi samtidig kan vise, hvad vi brænder for, og hvilke værdier hele vores virksomhed bygger på.

Derfor har vi i år valgt, at overtage Holstebro løbet og videreføre den 18 år lange tradition, blot under et andet navn, og et lidt anderledes koncept. Vi går derfor ydmygt til opgaven sammen med vores samarbejdspartnere, og vi håber på at gamle såvel som nye deltagere har lyst til at bakke op om eventet.

At være aktive med andre ligger meget dybt i vores dna, og det er noget som vi praktiserer meget i vores virksomhed da vi føler det bidrager med en masse både kollegialt og personligt.

Vi håber og tror, at dette event kan være med til at samle Holstebro og oplandet heromkring, til en hyggelig dag med fokus på motion, samvær og fællesskab.

Praktisk Information