Teknisk salgsassistent

Kan du forvandle din passion og tekniske forståelse for cykling til support i øjenhøjde for vores kunder? Så læs blot videre.

 

Lige nu søger vi hos CeramicSpeed efter en ny kollega til vores interne salgsteam, hvis primære arbejdsopgave bliver at yde teknisk support til vores kunder (via mail, livechat og tlf.). Vores kundegruppe er bred og varieret, så du skal forvente spørgsmål på mange forskellige tekniske niveauer. Det er derfor yderst vigtigt, at du selv har en stor teknisk forståelse for cykling og cykelkomponenter, som du formår at omsætte til en formidling i øjenhøjde. Vi forestiller os, at du har en baggrund som cykelmekaniker eller erfaring fra en teknisk stilling hos et cykelbrand, men vi er åbne for et væld af kandidater, så længe du kan nikke genkendende til, at kvalitet og grundighed er kernen i support.

Du vil blive en del af vores interne salgsteam, der pt. tæller 5 personer og som kendetegnes ved en flad organisationsstruktur. Her sætter vi ikke blot en ære i at hjælpe vores kunder på bedste vis, men også hinanden i en til tider hektisk hverdag med mange forskelligartede opgaver. Udover at yde teknisk support til vores kunder, vil du også skulle løse en bred vifte af klassiske back-office salgsopgaver som f.eks. ordrehåndtering.

Vi forventer, at du er flydende på dansk, samt formår at kommunikere professionelt både skriftligt og mundtligt på engelsk, da langt størstedelen af vores kundesupport foregår på engelsk. Hvis du har forståelse for tysk, vil det være et stort plus. Da Office-pakken er et af vores vigtigste arbejdsredskaber, forventer vi, at du kender til og kan bruge denne.


Du tilbydes 

En spændende stilling i en privat virksomhed med et unikt brand og høje ambitioner. Du kommer til at arbejde med kompetente og engagerede kolleger i en uformel og flad organisation. Arbejdspladsen er 100% røgfri. Vi er en lokal virksomhed men en stor spiller på det globale marked.   
Lønpakken inkluderer pension, motion i arbejdstiden, sundhedsordning og en række andre lækre personalegoder.
Tiltrædelse efter aftale. Vi holder samtaler løbende, og stillingen vil blive besat, når vi har fundet den rette.  

Ansøgning med CV sendes pr. mail til job@ceramicspeed.com. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Michael Larsen på tlf. +45 20691808


CeramicSpeed 

CeramicSpeed blev etableret i 2004 og er i dag en af verdens førende producenter af keramiske lejer til cykelbranchen. Vi har mere end 15 års erfaring med udvikling af lejer, som har ekstrem lav friktion og lang levetid. Alle lejer bliver håndlavet i Danmark. 
CeramicSpeed er underleverandør til nogle af verdens største og mest prominente high-end cykelproducenter. Produkterne bliver desuden distribueret i mere end 50 lande, og vi er det eneste lejebrand som sponsorerer 4 World Tour Teams samt en lang række af verdens bedste triatleter og off-road ryttere. 
I 2008 tilføjedes det selvstændige industriselskab CeramicSpeed Bearings med fokus på kunder i industrien.