Projektingeniør


Er du en analytisk og struktureret ingeniør eller lign. med baggrund indenfor elektronik og/eller software og erfaring indenfor produktudvikling og projektstyring?

Vi søger en erfaren kollega der evner at fordybe sig i detaljen, men også har lyst at hæve blikket og samle trådene. Du kommer til at deltage i det tekniske projektarbejde, samt stå for den daglige koordinering af opgaver i projekt Bearing Brain.

 

Projektet som du de første 2-4 år skal dedikere din arbejdstid til, er i et samarbejde mellem AU Engineering, Aarhus University, Arla Foods og CeramicSpeed.

Vi er i gang med at udvikle en intelligent sensor der kan overvåge lejer i produktionsmaskiner f.eks. hos Arla Foods. Med dette projekt kan vi udvikle en sensor, der kan spare fremstillingsindustrien for mange penge i vedligeholdelse og produktionsstop. Projektet er støttet af Innovationsfonden med 12 mio. kr. Læs mere om projektet her

Når projektet er afsluttet, vil du have mulighed for at fortsætte i en stilling som teknisk produktchef.

Projektgruppen består af 6 personer som arbejdet på projektet på fuld tid. Desuden vil der være specialister med forskellige kompetencer, som du kan trække på efter behov.

 

Stillingen

Som projektkoordinator forventes du at bruge ca. 1 arbejdsdag om ugen på projekt koordinering, dvs. at,

 • Holde projektoverblikket, både økonomisk og fagligt.
 • Afholde ugentlige statusmøder, samt at koordinere nødvendige status møder.
 • Sikre at projektet er på sporet og rapportere fremgang og forhindringer til AU, Arla og CeramicSpeed’s ledelse.

 

Derudover, vil du skulle bidrage med din faglige ekspertise, og løse relevante dele af projektets tekniske opgaver. Afhængig af dine specifikke kompetencer, vil du komme til at løse en række forskellige udviklingsopgaver indenfor udvikling og test af elektronik, software og mekanik.

I projektet skal der løses en række forskellige opgaver bl.a.:

 • Dataopsamling
 • Systemarkitektur
 • EMC-testing / godkendelse
 • Design af brugergrænseflader

 

Din baggrund

Du har en baggrund som ingeniør, maskinmester, elektronik-tekniker eller lignende.

Det er vigtigt for os at du bringer tekniske kompetencer med dig. Det kunne være erfaring med produktudvikling til industrielle miljøer og dermed dele af processen med:

 • Digital og analog elektronik udvikling
 • Hardwarenær (embedded) software udvikling
 • Design af brugergrænseflader
 • Opbygning af prototyper

Det er vigtigt du både kan tale og skrive engelsk. Du skal kunne sammenfatte og præsentere data og projektstatus professionelt, bl.a. som input til projekt styregruppemøder hos Innovationsfonden.

For at lykkes i stillingen er det vigtigt du evner at sætte mål for dig selv og projektdeltagerne, og trives med selv at gribe en loddekolde eller svensknøgle hvis der er brug for det. Du skal kunne bringe andres evner i spil og se fordelene i at arbejde sammen med andre fagligheder end din egen, hvorfor det er vigtigt at du er nysgerrig og omstillingsparat.

 

Du tilbydes

En unik stilling i en vækst virksomhed med høje ambitioner. Du kommer til at arbejde med kompetente og engagerede kolleger i en uformel og flad organisation. Arbejdspladsen er 100% røgfri.

Vi er en lokal virksomhed men en stor spiller på det globale marked.

Lønpakken inkluderer pension, motion i arbejdstiden, sundhedsordning, frokostordning, mulighed for hjemmearbejdsplads og en række andre lækre personalegoder.

Tiltrædelse efter aftale. Vi holder samtaler løbende, og stillingen vil blive besat, når vi har fundet den rette. Ansøgning med CV sendes pr. mail til job@ceramicspeed.com. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Anders Thomann på mail: AT@ceramicspeed.com.

 

CeramicSpeed

CeramicSpeed blev etableret i 2004 og er i dag en af verdens førende producenter af keramiske lejer til cykelbranchen. Vi har mere end 15 års erfaring med udvikling af lejer, som har ekstrem lav friktion og lang levetid. Alle lejer bliver håndlavet i Danmark.

CeramicSpeed er underleverandør til nogle af verdens største og mest prominente high-end cykelproducenter. Produkterne bliver desuden distribueret i mere end 50 lande, og vi er det eneste lejebrand som sponsorerer 5 World Tour Teams samt en lang række af verdens bedste triatleter.

I 2008 tilføjedes det selvstændige industriselskab CeramicSpeed Bearings med fokus på kunder i industrien. Kerneområdet er keramiske kuglelejer med unikke egenskaber på levetid, friktion mv. Det giver kunderne store økonomiske fordele i forhold til traditionelle lejer. Samlet ændrer dette måden at tænke vedligeholdelsesplanlægning på. Vi er førende indenfor vores felt og har en forretningsmodel, som gør både produktsortiment, kvalitet og kundeservice unikt på markedet.