Lager- og logistikmedarbejder

Er det naturligt for dig at arbejde selvstændigt, og løbe med opgaverne selv? Sætter du en ære i at være omhyggelig med dit arbejde og er det en selvfølge for dig at skabe struktur i dine opgaver?  Så læs med videre, for du er måske lige den vi mangler i vores Lager- og logistikteam. 

Dine opgaver vil blandt andet omfatte: 

  • Pluk og pak af varer
  • Varemodtagelse
  • Forsendelse af varer
  • Ad hoc-opgaver 

Stillingen er 37t/ugen mandag-fredag, og mødetiden kan være fleksibel, men typisk møder du ind mellem kl. 7.30 og 8.00 om morgenen.  

Vi forventer, at du:  

  • Har erfaring med lager og/eller logistik arbejde 
  • Har blik for de små detaljer 
  • Er selvstændig og kan drive dine egne opgaver 
  • Er en teamplayer, der har ja-hatten på, når du er på arbejde 
  • Er en god kollega med fokus på et godt fællesskab 

 

Du tilbydes: 

Søde kollegaer der værdsætter dit arbejde, en spændende stilling i en privat virksomhed med et unikt brand og høje ambitioner. Du kommer til at arbejde med kompetente og engagerede kolleger i en uformel og flad organisation. Arbejdspladsen er 100% røgfri.   Vi er en lokal virksomhed men en stor spiller på det globale marked.  

Lønpakken inkluderer pension, motion i arbejdstiden, sundhedsordning og en række andre lækre personalegoder.  

Tiltrædelse efter aftale. Vi holder samtaler løbende, og stillingen vil blive besat, når vi har fundet den rette.  
 

Ansøgning med CV sendes pr. mail til job@ceramicspeed.com. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Louise Rønde Andersen på tlf. +45 2255 0021 eller Lager- og logistikchef Emil E. Andersen på tlf. +45 3020 6933

 

CeramicSpeed   

CeramicSpeed blev etableret i 2004 og er i dag en af verdens førende producenter af keramiske lejer til cykelbranchen. Vi har mere end 15 års erfaring med udvikling af lejer, som har ekstrem lav friktion og lang levetid. Alle lejer bliver håndlavet i Danmark.   

CeramicSpeed er underleverandør til nogle af verdens største og mest prominente high-end cykelproducenter. Produkterne bliver desuden distribueret i mere end 50 lande, og vi er det eneste lejebrand som sponsorerer 5 World Tour Teams samt en lang række af verdens bedste triatleter.    

I 2008 tilføjedes det selvstændige industriselskab CeramicSpeed Bearings med fokus på kunder i industrien. Kerneområdet er keramiske kuglelejer med unikke egenskaber på levetid, friktion mv. Det giver kunderne store økonomiske fordele i forhold til traditionelle lejer. Samlet ændrer dette måden at tænke vedligeholdelsesplanlægning på. Vi er førende indenfor vores felt og har en forretningsmodel, som gør både produktsortiment, kvalitet og kundeservice unikt på markedet.