Lager- og logistikchef

Drømmer om et job hvor du kan sætte retning, udvikle arbejdsgange og være med til at toptune indretningen af et lager? Så er du måske vores nye lager- og logistikchef, som har ansvar for alle ind- og udgående varer, samt indretningen af vores lagre mm. 

CeramicSpeed er en lokal virksomhed med global vækst, hvor der er højt til loftet og hvor du kan gøre en forskel. Jobbet er en unik mulighed for at tage næste trin op ad karrierestigen i en mindre privat virksomhed med entreprenørånd, hvor der bliver lagt vægt på udvikling af både forretningen og den enkelte medarbejder.   

I varemodtagelsen kommer alle varer ind som skal modtages. Nogle varer skal kvalitetskontrollernes, hvorefter alt skal lægges på plads, så det er klar til produktion og hurtig afsendelse  

I forsendelsen bliver der dagligt sendt ordrer til både B2C og B2B kunder i hele verden, året rundt med en ordrehorisont på under 24 timer.   

Du vil være den ansvarlige for at styre al logistik på vores lager. Lige fra varemodtagelse, intern logistik og klargøring af forsendelser, hvor ERP-systemet er omdrejningspunktet i alle vores processer. 

Opgaver som vil fylde din hverdag vil typisk være:  

 • Ledelse, udvikling og sparring af 5 topengagerede medarbejdere gennem daglig dialog og kvartalsvise MUS samtaler   
 • Sikrer, gennem koordinering med den øvrige organisation, en dagligdag for medarbejderne som giver optimale arbejdsbetingelser og output.   
 • Styring af lagerkapacitet og vareflow i samarbejde med bl.a. Indkøb og produktionen.  
 • Ansvar for sikkerhed, materiel, og orden på lageret.   
 • Koordinere fragt til og fra lageret   
 • Deltage i implementering af IT-systemer og digitaliseringsløsninger, samt udviklet af vores ERP system   

    

Vi forventer at du

 • Har et fagligt fundament der bygger på brugen af analyse, kendskab til lean- og flowværktøjer.  
 • Taler og skriver engelsk på forhandlingsniveau  
 • Har systemerfaring og forståelse for ERP systemer (vi benytter Microsoft Dynamics 365). 
 • Du er god til IT, og programmer som fx. Excel, og du har erfaring med lokationsstyring, stregkodescannere/PDA´ere og lageroptimering.  
 • Har en god menneskelig forståelse og ser vigtigheden i at motivere dine medarbejdere gennem teamwork og dialog.  
 • Trives med at arbejde både strategisk og operationelt.   

Det er en nyoprettet stilling, og du vil referere direkte til COO.  

Internt vil du arbejde tæt sammen med mange, men særligt Indkøbschefen vil være en kollega du vil få meget sparring med i dagligdagen.  

  

Du tilbydes   

En spændende stilling i en virksomhed med et unikt brand og høje ambitioner. Du kommer til at arbejde med kompetente og engagerede kolleger i en uformel og flad organisation. Arbejdspladsen er 100% røgfri.    Vi er en lokal virksomhed men en stor spiller på det globale marked.    

Lønpakken inkluderer pension, motion i arbejdstiden, sundhedsordning, frokostordning, mulighed for hjemmearbejdsplads og en række andre lækre personalegoder.    

Tiltrædelse efter aftale. Vi holder samtaler løbende, og stillingen vil blive besat, når vi har fundet den rette. Ansøgning med CV sendes pr. mail til job@ceramicspeed.com. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Louise Rønde Andersen på tlf. +45 2255 0021.   

   

CeramicSpeed   

CeramicSpeed blev etableret i 2004 og er i dag en af verdens førende producenter af keramiske lejer til cykelbranchen. Vi har mere end 15 års erfaring med udvikling af lejer, som har ekstrem lav friktion og lang levetid. Alle lejer bliver håndlavet i Danmark.   

CeramicSpeed er underleverandør til nogle af verdens største og mest prominente high-end cykelproducenter. Produkterne bliver desuden distribueret i mere end 50 lande, og vi er det eneste lejebrand som sponsorerer 5 World Tour Teams samt en lang række af verdens bedste triatleter.    

I 2008 tilføjedes det selvstændige industriselskab CeramicSpeed Bearings med fokus på kunder i industrien. Kerneområdet er keramiske kuglelejer med unikke egenskaber på levetid, friktion mv. Det giver kunderne store økonomiske fordele i forhold til traditionelle lejer. Samlet ændrer dette måden at tænke vedligeholdelsesplanlægning på. Vi er førende indenfor vores felt og har en forretningsmodel, som gør både produktsortiment, kvalitet og kundeservice unikt på markedet.