IT Applikations konsulent

Er du typisk den der først sætter dig ind i nye apps eller nye funktioner efter en opdatering? Drømmer du om at arbejde med løbende udvikling, forbedringer og undervisning af digitale platforme og applikationer? Så er du måske CeramicSpeeds nye Applikations Konsulent i IT-afdelingen.

Om jobbet

Vi er gode til at bruge de gængse Office (cloud) applikationer, men du skal være med til at sætte retning og styre vores Office 365-setup, SharePoint, være en del af ERP-teamet og så fortælle resten af organisationen hvad det nye er, og undervise i brugen af nye funktioner.

Som applikations-konsulent vil du få en varieret arbejdsdag med mulighed for at arbejde bredt med alt fra behovsafdækning, udvikling, implementering, undervisning til support. Du vil i høj grad selv være primus motor i projekterne, men naturligvis med stor opbakning og hjælp fra hele huset, og særligt fra ERP og IT-holdet. 

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

  • Udvikling, implementering og support af bl.a. Office 365, SharePoint og Dynamics 365 for Finance & Operations
  • Automatisering af arbejdsprocesser ved hjælp af f.eks. Flow
  • Identificering og undersøgelse af fremtidigt Intranet
  • Identificering og undersøgelse af nye funktioner og programmer i Office 365, som vil skabe værdi for CeramicSpeed
  • Styring og koordinering af egne projekter
  • Dokumentation

Du vil være den drivende kraft i IT-applikations projekter og skal dermed både være den som starter, driver og afslutter projekterne.

Vi er en arbejdsplads med kolleger og samarbejdspartnere i hele verden, og de digitale kommunikationsplatforme er derfor en utrolig vigtig faktor i vores hverdag.

Vi tilbyder en unik jobmulighed, hvor du kommer til at arbejde i en branche der udvikler og producere high-end produkter, og du kan være med til at gøre en forskel for at vi lykkes. Du kommer til at arbejde i et super skarpt og uformelt team som altid er klar til at hjælpe.

Om dig

Du har viden om og solid erfaring med cloud baseret SharePoint, Office 365 og ERP-systemer (gerne Dynamics 365). Du skal have lyst til at formidle din viden, og yde support for dine kolleger. Du skal selv evne at drive dine projekter med al den hjælp og rådgivning resten af huset kan give, men det er dig som er eksperten, og skal tage styringen af projekterne. Det er vigtigt, at du arbejder struktureret og kan navigere i en til tider kaotisk hverdag uden, at det forstyrre dig alt for meget.

Erfaring med projekter er vigtigt i jobbet, for dermed at kunne koordinere og strukturere projektet så vi når i mål til tiden.

Vi er en global virksomhed, og du skal derfor være god til både at skrive og tale dansk og engelsk.

Bliv en del af CeramicSpeed

En spændende stilling fysisk placeret i Holstebro, i en virksomhed med høje vækstrater og ambitioner. Du kommer til at arbejde med kompetente og engagerede kolleger i en uformel organisation.

Du kan forvente en ung og agil organisation, som tæller 80 medarbejdere globalt. Vi kan tilbyde delvis betalt motion i arbejdstiden, en sund kantine og vi er 100% røgfrie.

Tiltrædelse kan ske efter aftale. Sidste ansøgningsfrist er snarest og vi holder samtaler løbende, og stillingen vil blive besat, når vi har fundet den rette kandidat. Ansøgning med CV sendes pr. mail til job@ceramicspeed.com.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR Manager Louise Rønde Andersen på mail LRA@ceramicspeed.com

Om CeramicSpeed

CeramicSpeed blev etableret i 2004 og er i dag en af verdens førende producenter af keramiske lejer og komponenter til cykelbranchen. Vi har mere end 15 års erfaring med udvikling af lejer, som har ekstrem lav friktion og lang levetid. Alle lejer bliver håndlavet i Danmark. Produkterne bliver distribueret i mere end 50 lande, og vi er det eneste lejebrand som sponsorerer 3 Wold Tour Teams samt en lang række af verdens bedste triatleter. CeramicSpeed er underleverandør til nogle af verdens største cykelproducenter.

I 2008 tilføjedes det selvstændige industriselskab CeramicSpeed Industry med fokus på kunder i industrien. Kerneområdet er keramiske kuglelejer med unikke egenskaber på levetid, friktion mv. Det giver kunderne store økonomiske fordele i forhold til traditionelle lejer. Samlet giver det nogle helt nye muligheder for at optimere vedligeholdelsesplanlægningen i industrien. Vi er førende indenfor vores felt og har en forretningsmodel, som gør både produktsortiment, kvalitet og kundeservice unikt på markedet. Vi har længe haft kunder indenfor motorsport, men først nu i 2019 har vi udvidet forretningen med fokus særligt på kunder indenfor motorsport.