Intern ERP-Konsulent

Sidder du i dag i en Supply Chain funktion og har erfaring med ERP, og drømmer du om at arbejde endnu mere i den retning? Hos CeramicSpeed arbejder vi med det nyeste ERP system og tør investere i udvikling. Hvis det lyder som det rigtige next step i din karriere, så er du måske CeramicSpeeds nye kollega til ERP-teamet.


Om jobbet

Vi valgte i 2016 at blive first mover på ERP området. Vi investerede i den cloud baserede Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations. Vi ønskede at skabe et fundament, der kunne understøtte vores globale vækst de næste mange år. Et valg der viste sig at være rigtigt, og derfor er vi nu klar til at tage næste step og investere endnu mere i ERP projekter, så vi er klar til fortsat at vækste.

Som Intern ERP-Konsulent vil du få en varieret arbejdsdag med mulighed for at arbejde bredt med alt fra ERP-projekter som f.eks. kapacitetsplanlægning, udbygning af advanced warehouse management, expence management, kvalitetsstyring, power BI udbygning. Udover ERP-projekter vil du også få opgaver omkring support og træning i ERP-systemet af kolleger. Du vil i høj grad selv være primus motor i dine opgaver, men naturligvis med stor opbakning og hjælp fra hele huset, og særligt fra ERP og IT-holdet.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:
• Videreudvikling af Dynamics 365 FO – sammen med vores ERP udviklingshus
• Support (inkl. USA og Asien, via Teams)
• Træning/undervisning

Referencen er til vores ERP Specialist, og I to vil komme til at udgøre ERP-teamet, men du vil arbejde tæt sammen med mange afdelinger f.eks. produktionen, lageret, forsendelsen og IT. Fysisk sidder ERP og IT sammen. IT består af to medarbejdere.

Vi tilbyder en unik jobmulighed, hvor du kommer til at arbejde i en virksomhed, der leverer absolutte high-end produkter, og du kan være med til at gøre en forskel for at vi lykkes. Du kommer til at arbejde i et super skarpt og uformelt team, som altid er klar til at hjælpe.


Om dig

Måske du tidligere har stiftet bekendtskab med materialedisponering, produktionsplanlægning eller noget helt tredje med bred berøringsflade i et ERP System. Det vigtigste er at du har lysten og evnen til at arbejde med ERP-systemer (gerne Dynamics 365 for Finance and Operations eller AX). Du skal have lyst til at formidle din viden, og yde support for dine kolleger. Du skal selv evne at drive dine projekter med al den hjælp og rådgivning resten af huset kan give. Det er vigtigt, at du arbejder struktureret og kan navigere i en til tider kaotisk hverdag uden, at det forstyrrer dig alt for meget.

Vi er en global virksomhed, og du skal derfor være god til både at skrive og tale dansk og engelsk. Vi er 100 medarbejdere world wide, hvoraf 30 er daglige ERP-brugere og 30 er tidsregistreringsbrugere.

Bliv en del af CeramicSpeed

En spændende stilling fysisk placeret i Holstebro, i en virksomhed med høje vækstrater og ambitioner. Du kommer til at arbejde med kompetente og engagerede kolleger i en uformel organisation.
Du kan forvente en ung og agil organisation, som tæller knap 100 medarbejdere globalt. Vi kan tilbyde 30 minutters betalt motion i arbejdstiden om ugen, en sund kantine, sundhedsordning og så er vi selvfølgelig 100% røgfrie.

Tiltrædelse kan ske efter aftale. Sidste ansøgningsfrist er d. 7. november 2021, men vi holder samtaler løbende, og stillingen vil blive besat, når vi har fundet den rette kandidat. Ansøgning med CV sendes pr. mail til job@ceramicspeed.com.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR Manager Louise Rønde Andersen på mail LRA@ceramicspeed.com

 

Om CeramicSpeed

CeramicSpeed blev etableret i 2004 og er i dag en af verdens førende producenter af keramiske lejer og komponenter til cykelbranchen. Vi har mere end 17 års erfaring med udvikling af lejer, som har ekstrem lav friktion og lang levetid. Alle lejer bliver håndlavet i Danmark. Produkterne bliver distribueret i mere end 50 lande, og vi er det eneste lejebrand som sponsorerer 4 Wold Tour Teams samt en lang række af verdens bedste triatleter. CeramicSpeed er underleverandør til nogle af verdens største cykelproducenter.
I 2008 tilføjedes det selvstændige industriselskab CeramicSpeed Industry med fokus på kunder i industrien. Kerneområdet er keramiske kuglelejer med unikke egenskaber på levetid, friktion mv. Det giver kunderne store økonomiske fordele i forhold til traditionelle lejer. Samlet giver det nogle helt nye muligheder for at optimere vedligeholdelsesplanlægningen i industrien. Vi er førende indenfor vores felt og har en forretningsmodel, som gør både produktsortiment, kvalitet og kundeservice unikt på markedet. Vi har længe haft kunder indenfor motorsport, men først nu i 2019 har vi udvidet forretningen med fokus særligt på kunder indenfor motorsport.