Customer Service Manager

 

Customer Service Manager til kundeservice i intern salg


CeramicSpeed er en sund virksomhed med entreprenørånd. Vi er i vækst og tæller nu 100 ansatte fordelt på lokationer i Europa, USA og Asien.

I rollen som Customer Service Manager til kundeservice vil du lede intern salg - et team på i alt fire personer på hovedkontoret i Holstebro.  Intern salgs formål er at supportere med ordrer, bidrage med sublim support til vores kunder globalt og hjælpe med en bred vifte af klassiske back-office salgsopgaver.

Du er udadvendt, har ledererfaring og kan tage ansvar i udviklingen af afdelingen. Du sætter en ære i at være en nærværende leder, der vil være til stede dagligt i afdelingen og føler sig tryg i at motivere dine medarbejdere.

Din kontaktflade vil være stor både intern og eksternt, og for den rette profil, er der tale om et spændende, fagligt udfordrende og varieret job. Det er en fordel hvis du allerede kan arbejde i et ERP-system eller med andre digitale kundeservice værktøjer.

Du skal være flydende til dansk og engelsk, og tysk eller andre europæiske sprog vil være et plus. Vi forventer desuden du kender samt har en interesse i at lære D365 ERP-systemet at kende.

Nogle af de opgaver du skal varetage:

  • Daglig ledelse af kundeservice i intern salg.
  • Kunne supportere ved ordrehåndtering/kunde spørgsmål
  • Koordinering med salgskontor i USA og Thailand. Koordinering af ordre med shipping
  • Samarbejde med ERP-specialist om udvikling og effektivisering af ERP-system
  • Samarbejde med E-Commerce Specialist og marketing om udvikling af kundeservice værktøjer
  • Ansvar for livechat
  • Holde øje med kundetilfredshed
  • Rapportering til ledergruppen
  • Deltagelse i møder på tværs af organisationen

Integritet og innovation en stor del af CeramicSpeeds DNA, og det betyder at du skal kunne tage ansvar og have lysten til at være en aktiv del af de forandringer som hverdagen tilbyder.


Du tilbydes

En spændende stilling i en privat virksomhed, med et unikt brand og høje ambitioner. Vi er en lokal virksomhed, men en stor spiller på det globale marked.

Du kommer til at arbejde med kompetente og engagerede kolleger i en uformel og flad organisation.

Lønpakken inkluderer pension, en ugentlig gå- eller cykeltur i arbejdstiden, sundhedsordning og en række andre lækre personalegoder.  Arbejdspladsen er desuden 100% røgfri.
   
Ansøgning med CV sendes pr. mail til job@ceramicspeed.com. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Michael Larsen, Internal Sales Manager på tlf. +45 20691808
Tiltrædelse efter aftale. Vi holder samtaler løbende, og stillingen vil blive besat, når vi har fundet den rette.

 

Om CeramicSpeed

CeramicSpeed blev etableret i 2004 og er i dag en af verdens førende producenter af keramiske lejer til cykelbranchen. Vi har mere end 15 års erfaring med udvikling af lejer, som har ekstrem lav friktion og lang levetid. Alle lejer bliver håndlavet i Danmark.