Økonomichef

Drømmer du om at blive økonomichef i en virksomhed med global vækst, højt til loftet og hvor du kan gøre en forskel? Jobbet er en unik mulighed for at tage næste trin op ad karrierestigen i en mindre privat virksomhed med entreprenørånd, hvor der bliver lagt vægt på udvikling af både forretningen og den enkelte medarbejder. I CeramicSpeed har du en central rolle med 3 dedikerede medarbejdere samt direkte reference til den adm. direktør og samarbejde med den øvrige direktion.

For at lykkes i stillingen er det vigtigt, at du har en relevant uddannelse, samt erfaring fra en økonomi/regnskabsfunktion i en produktionsvirksomhed. Du skal have en solid erfaring med ERP (gerne Dynamics 365FO) og trives med, at det er et vigtigt redskab i hverdagen. Du skal sætte retningen for den fortsatte udvikling af økonomiafdelingen og formå, at etablere en god og positiv dialog med både interne og eksterne samarbejdspartnere i ind- og udland. Derfor er engelsk på forretningsniveau naturligvis forventet.

Opgaver som vil fylde din hverdag vil typisk være:

• Ledelse af økonomiafdelingen
• Konsolidering og udarbejdelse af eksterne årsrapporter såvel som interne månedsregnskaber
• Diverse økonomiske analyser
• Intercompany transaktioner og transfer pricing
• Udarbejdelse af budgetter og opfølgning herpå
• Rapportering fra og kontakt med salgskontor i Thailand og søsterselskab i USA
• Kontakt til relevante eksterne samarbejdspartnere; bank, revision, skat, forsikring etc.

Internt vil du arbejde tæt sammen med mange, men særligt ERP-specialisten, produktionschefen og direktionen.

Som person skal du evne både at være operationel og strategisk. Du skal have en naturlig interesse i at være leder, og en evne til at se potentialet og have et oprigtigt ønske om at udvikle medarbejderne. Vi har integritet, er innovative, prioriterer kvalitet og så har vi en stærk vinder mentalitet.

Måske sidder du i dag som controller, eller regnskabschef/økonomichef i en lille produktionsvirksomhed? Vi glæder os til at læse din ansøgning, hvor du beskriver, hvor du shiner mest og kan understøtte vores forretning.


Du tilbydes
En spændende stilling i en virksomhed med et unikt brand og høje ambitioner. Du kommer til at arbejde med kompetente og engagerede kolleger i en uformel og flad organisation. Arbejdspladsen er 100% røgfri.
Vi er en lokal virksomhed men en stor spiller på det globale marked.

Lønpakken inkluderer pension, motion i arbejdstiden, sundhedsordning, frokostordning, mulighed for hjemmearbejdsplads og en række andre lækre personalegoder.  Tiltrædelse efter aftale. Vi holder samtaler løbende, og stillingen vil blive besat, når vi har fundet den rette. Ansøgning med CV sendes pr. mail til job@ceramicspeed.com. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Louise Rønde Andersen på tlf. +45 2255 0021.

CeramicSpeed
CeramicSpeed blev etableret i 2004 og er i dag en af verdens førende producenter af keramiske lejer til cykelbranchen. Vi har mere end 15 års erfaring med udvikling af lejer, som har ekstrem lav friktion og lang levetid. Alle lejer bliver håndlavet i Danmark.

CeramicSpeed er underleverandør til nogle af verdens største og mest prominente high-end cykelproducenter. Produkterne bliver desuden distribueret i mere end 50 lande, og vi er det eneste lejebrand som sponsorerer 5 World Tour Teams samt en lang række af verdens bedste triatleter.

I 2008 tilføjedes det selvstændige industriselskab CeramicSpeed Bearings med fokus på kunder i industrien. Kerneområdet er keramiske kuglelejer med unikke egenskaber på levetid, friktion mv. Det giver kunderne store økonomiske fordele i forhold til traditionelle lejer. Samlet ændrer dette måden at tænke vedligeholdelsesplanlægning på. Vi er førende indenfor vores felt og har en forretningsmodel, som gør både produktsortiment, kvalitet og kundeservice unikt på markedet.