Er Du Vores Nye Økonomichef?

Drømmer du om at blive økonomichef i en virksomhed hvor global vækst og højt tempo er på dagsordenen? Jobbet er en unik mulighed for at tage næste trin op ad karrierestigen i en mindre privat virksomhed med entreprenørånd, hvor der bliver lagt vægt på udvikling af både forretningen og den enkelte medarbejder.

Økonomichefen hos CeramicSpeed får en central rolle med 3 dedikerede medarbejdere samt direkte reference til adm. Direktør og samarbejde med den øvrige direktion.

For at lykkes i stillingen er det vigtigt, at du har en relevant uddannelse, samt erfaring fra en økonomifunktion i en produktionsvirksomhed.

Du skal have en solid erfaring med ERP (gerne Dynamics AX) og trives med, at det er et vigtigt redskab i hverdagen. Du skal sætte retningen for den fortsatte udvikling af økonomiafdelingen og formå, at etablere en god og positiv dialog med både interne og eksterne samarbejdspartnere i ind og udland. Derfor er
engelsk på forretningsniveau naturligvis forventet.

Opgaver som vil fylde din hverdag vil typisk være

  • Ledelse af økonomiafdelingen
  • Intercompany
  • Standard cost
  • Konsolidering og udarbejdelse af eksterne årsrapporter såvel som interne periode- og projektregnskaber
  • Kontakt til relevante eksterne samarbejdspartnere, bank, revision, skat, forsikring etc.
  • Likviditetsbudgetter og opfølgning heraf for selskabet og koncern
  • Opfølgning og rapportering med salgskontor i Bangkok og søsterselskab i USA

Internt vil du arbejde tæt sammen med mange, men særligt ERP-specialisten, Operations Manager og Direktionen.

Som person skal du evne både at være operationel og strategisk. Det er ikke nødvendigt med ledelseserfaring, du skal blot have en naturlig interesse i at være leder, og evne at se potentialet og have et oprigtigt ønske om at udvikle medarbejderne.

Vi har integritet, er innovative, prioriterer kvalitet og så har vi en stærk vinder mentalitet.

Måske sidder du i dag som controller, eller regnskabschef/økonomichef i en lille produktionsvirksomhed? Vi glæder os til at læse din ansøgning, hvor du beskriver, hvor du shiner mest og kan understøtte vores forretning.

Du tilbydes

En spændende stilling fysisk placeret i Holstebro, i en virksomhed med høje vækstrater og ambitioner. Du kommer til at arbejde med kompetente og engagerede medarbejdere i en uformel organisation.

Du kan forvente en ung og agil organisation, som tæller knap 90 medarbejdere globalt. Vi kan tilbyde delvis betalt motion i arbejdstiden, en sund kantine og vi er 100% røgfrie. Vi tilbyder dig en gage svarende til dine kvalifikationer og jobindhold.

Tiltrædelse kan ske efter aftale. Sidste ansøgningsfrist er d. 9. december 2018, men vi holder samtaler løbende, og stillingen vil blive besat, når vi har fundet den rette kandidat. Ansøgning med CV sendes pr. mail til job@ceramicspeed.com.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR Manager Louise Rønde Andersen på mail LRA@ceramicspeed.com eller tlf. 22550021.

Virksomheden

CeramicSpeed blev etableret i 2004 og er i dag en af verdens førende producenter af keramiske lejer og komponenter til cykelbranchen. Vi har mere end 15 års erfaring med udvikling af lejer, som har ekstrem lav friktion og lang levetid. Alle lejer bliver håndlavet i Danmark. Produkterne bliver distribueret i mere end 50 lande, og vi er det eneste lejemærke som sponsorerer 3 World Tour Teams samt en lang række af verdens bedste triatleter. CeramicSpeed er underleverandør til nogle af verdens største cykelproducenter.

I 2009 tilføjedes det selvstændige industriselskab CeramicSpeed Bearings med fokus på kunder i industrien. Kerneområdet er keramiske kuglelejer med unikke egenskaber på levetid, friktion mv. Det giver kunderne store økonomiske fordele i forhold til traditionelle lejer. Samlet giver det nogle helt nye muligheder for at optimere vedligeholdelsesplanlægningen i industrien. Vi er førende indenfor vores felt og har en forretningsmodel, som gør både produktsortiment, kvalitet og kundeservice unikt på markedet.